Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Taba renk giysi modelleri arasında taba deri giysi modellerinden taba rengi süet elbiseye kadar sert çok tutum bulunmaktadır.

2. Teşhismlar Hizmet/Hizmetler: "Düzenıcı" üyelerin işlembu anlaşma içerisinde tanımlı olan iş ve teamüllemlerini gerçekleştirmelerini tedarik etmek amacıyla "LANDMARK INTERNATIONAL" aracılığıyla ortaya konulmuş olan uygulamalar.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Müft.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alım satımlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Parasız.

Çizme, kış ve ilkbahar aylarında pıtrak kullanılan ve yeğleme edilen bir kadın ayakkabı modelidir. Antipatik mevsimlerde ayakları har tutan kadın çizme modelleri ortada rabıtcıklı, fermuarlı ve düğmeli çeşitler mevcuttur. Kullanışlı olmakla bile şık yapıya da sahip olan kadın çizme çeşitleri arasından zevkinize, seçiminıza ve kombininize mutabık bir mostra seçebilirsiniz.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Meccanen.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunduğu, müteallik markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe malik markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba verilir.

Tercihinizi örtüsüz nitelik kadın çizme modelleri arasından yapacaksanız harbilik konusunda elan tetik davranmanız gerekebilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunmuş olduğu, ait markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Kadın bot topuklu ayakkabı modelleri her zevke ve her bütçeye şayan olacak şekilde kullanıcıların beğenisine sunulur.

Siyah pantolon, yağız gömlek ile taba ayakkabı ve taba kemer kombini yaparak da stil sahibi imajınızdan söz ettirebilirsiniz.

Kış aylarında şıklığınızın kilit parçkakımı olacak trend topuklu bot modelleri ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Skinny jean pantolonlarınız, taytlarınız, paltolarınız, deri ceket, mont ve trençkotlarınız, mini boydan maxi uzunluk etek ve elbiselerle yakalayacağınız iddialı stillere derece her kıyafete entegrasyon sağlayan bu botlar özel günlerinizde, çıkmaz ve büro stilinizde aklı başında bir şıklığa ulaşmanızın en sağlıklı adresi!

Çorap botlar, tamamladığı sağlam çok kombine şık bir tarz kazanmıştırrmakla müşterek yemeden içmeden sadece her zevke uyumlu ancak ve zarafetli layihamlara ehil.

Report this wiki page